Loading... / Cargando...
  • platen, bladen en strippen, van geraffineerd koper, met een dikte van > 0,15 mm, opgerold (m.u.v. plaatgaas verkregen door het uitrekken van plaat- of bandkoper; ge´soleerde stripjes voor elektrotechnisch gebruik)
  • platen, bladen en strippen, van geraffineerd koper, met een dikte van > 0,15 mm, onopgerold (m.u.v. plaatgaas verkregen door het uitrekken van plaat- of bandkoper; ge´soleerde stripjes voor elektrotechnisch gebruik)
  • platen, bladen en strippen, van koper-zinklegeringen "messing", met een dikte van > 0,15 mm, opgerold (m.u.v. plaatgaas verkregen door het uitrekken van plaat- of bandkoper; ge´soleerde stripjes voor elektrotechnisch gebruik)
  • platen, bladen en strippen, van koper-zinklegeringen "messing", met een dikte van > 0,15 mm, onopgerold (m.u.v. plaatgaas verkregen door het uitrekken van plaat- of bandkoper; ge´soleerde stripjes voor elektrotechnisch gebruik)
  • platen, bladen en strippen, van koper-tinlegeringen "brons", met een dikte van > 0,15 mm, opgerold (m.u.v. plaatgaas verkregen door het uitrekken van plaat- of bandkoper; ge´soleerde stripjes voor elektrotechnisch gebruik)
  • platen, bladen en strippen, van koper-tinlegeringen "brons", met een dikte van > 0,15 mm, onopgerold (m.u.v. plaatgaas verkregen door het uitrekken van plaat- of bandkoper; ge´soleerde stripjes voor elektrotechnisch gebruik)
  • platen, bladen en strippen, van koper-nikkellegeringen of van koper-nikkel-zinklegeringen "nieuwzilver", met een dikte van > 0,15 mm (m.u.v. plaatgaas verkregen door het uitrekken van plaat- of bandkoper; ge´soleerde stripjes voor elektrotechnisch gebruik)
  • platen, bladen en strippen, van koperlegeringen, met een dikte van > 0,15 mm (m.u.v. die van koper-zinklegeringen "messing of geelkoper", van koper-tinlegeringen "brons", van koper-nikkellegeringen of van koper-nikkel-zinklegeringen "nieuwzilver"; plaatgaas verkregen door het uitrekken van plaat- of bandkoper; ge´soleerde stripjes voor elektrotechnisch gebruik)